همشهری آنلاین – گروه سیاسی: جریانهای معاند در ماههای اخیر و به بهانههای گوناگون، با بزرگنمایی برخی مشکلات و هدف قرار دادن دولت چهاردهم، تلاش کردند اینگونه القا کنند که جمهوری اسلامی از رفع مشکلات ناتوان است و به زعم آنها، کشور در «شرایط بحرانی» قرار دارد؛ راهبردی که یکی از مهمترین پروژههای عملیات روانی علیه ایران به شمار میرود.
در چنین شرایطی وارد کردن جریانها و رسانههای داخلی به دام «دوقطبیسازی» از جمله طراحیهایی است که آرامش افکارعمومی را هدف گرفته است. در این میان راهبرد ترسیمی ازسوی رهبرمعظمانقلاب میتواند راهگشای مسیر دراین حوزه باشد؛ راهبردی که بر محور «موفقیت دولت؛ موفقیت نظام» استوار شدهاست. در ادامه به بررسی نمونههایی از رویکردهای تخریبی علیه دولت و درنهایت نظام میپردازیم.
- پروژه ناکام نشان دادن دولت چهاردهم از نخستین روز پس از انتخاب مسعود پزشکیان بهعنوان نهمین رئیسجمهور ایران ازسوی رضا پهلوی کلید خورد. او در پیامی در فضایمجازی به این مناسبت خط مشی جریان ضدانقلاب برای مواجهه با دولت را روشن کرد.
- یکی از فعالان رسانهای ضد انقلاب روز ۲۷ آذرماه در گفتوگو با شبکه تلویزیونی ایراناینترنشنال با وارونهنمایی گفتههای رئیسجمهور درباره قاچاق سوخت، تلاش کرد این موضوع را «اذعان پزشکیان به ناتوانی حکومت در اداره کشور» جلوه دهد.
- یک فعال رسانهای ضدانقلاب روز ۲۵ مهرماه در گفتوگو با شبکه تلویزیونی ایراناینترنشنال، با سوءاستفاده از موضوع مطالبات پرستاران، بازنشستگان و گندمکاران، تلاش کرد اینگونه القا کند که دولت در رفع چالشهای اقتصادی موجود در کشور ناتوان است.
- رسانه ضدانقلاب رادیوفردا ۲۲ آبانماه به بهانه صدمین روز فعالیت دولت چهاردهم، با انتشار گزارشی، کوشید دولت پزشکیان را در رفع مشکلات کشور ناکام نشان دهد و با این ادعا، گزاره «ضعف جمهوریاسلامی» را قابل قبول جلوه دهد.
دامی که دشمن پهن کرده است
در شرایطی که رسانههای ضدانقلاب «تضعیف دولت» را بهانهای برای زیرسئوال بردن کارآمدی جمهوریاسلامی قرار دادهاند، حفظ هوشیاری جریانهای داخلی در این زمینه اهمیتی دوچندان یافتهاست. گرفتار شدن جریانهای سیاسی داخلی در دام اختلافافکنیهای خارجی، از راهبردهای اصلی مدنظر دشمنان در شرایط کنونی بهحساب میآید.
درگیر شدن جریانهای سیاسی و رسانههای داخل کشور در دام دوقطبی «حامی دولت» و «منتقد دولت» و دامن زدن به حاشیههایی که در نهایت به سود دشمنان مردم تمام میشود، از ابزارها و شیوههایی که یکی از نمودهای اخیر در ماجرای دروغ «استعفای رئیسجمهور» نمایان شد.
«موجسواری بر مشکلات موجود»، «بزرگنمایی کاستیها»، «ناکارآمد نشان دادن ساختار حکمرانی کشور» و همچنین «حاشیهسازیهای فزاینده برای دستگاههای اجرایی» از جمله اهدافی است که دشمنان کشور در شرایط کنونی و بهویژه با توجه به تحولات اخیر منطقه، سرمایه گذاری ویژهای روی تحقق آن انجام دادهاند.
معنی موفقیت دولت
«موفقیت دولت؛ به مثابه موفقیت نظام» یکی از گزارههای کلیدی در منظومه سیاسی – معرفتی رهبرمعظمانقلاب بهشمار میرود و حضرت آیتالله خامنهای بر این مبنا، توصیههای راهبردی ویژهای درباره حمایت از دولت داشتهاند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
۱
موفقیت دولت، پیروزی همه
۳۱ تیرماه ۱۴۰۳
بیانات در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم
موفقیت آقای پزشکیان در مسائل اقتصادی، فرهنگی، بینالمللی و دیگر عرصهها، موفقیت همه است. باید همه به رئیسجمهور منتخب در ادای وظایف کمک کنیم و از بُن دندان باور کنیم که موفقیت ایشان، پیروزی همه ماست.
۲
تعامل قوا
۷ مردادماه ۱۴۰۳
مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری مسعود پزشکیان
هم مجلس باید به دولت کمک کند و هم دولت باید به حساسیتهای مجلس توجه کن. قوه قضائیه نیز در هر نقطه مورد نیاز حضور فعال داشته باشد.
۳
اهمیت کمک به دولت
یک فروردینماه ۱۳۹۴
بیانات در جمع قشرهای مختلف مردم در حرم مطهر رضوی
همه باید بهعنوان یک واحد، با دولتی که مسئول کار و برسر کار است، اتحاد کلمه نشان بدهند و به آن کمک کنند؛ مخصوصاً در آن مواردی که کشور با مسائل مهم و چالشهای مهمی روبهرو است.
۴
جریان تبلیغاتی آشکار
۴ شهریورماه ۱۳۸۱
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت
امروز یک جریان تبلیغاتی آشکار در دنیا وجود دارد که عمده تلاش آن برای این است که نظام و به تبع نظام، دولت را ناکارآمد جلوه دهد.
نظر شما